Avtoodpad in rabljeni avtodeli

ODKUP DO 12 LET STARIH KARAMBOLIRANIH, POŠKODOVANIH, POKVARJENIH IN CELIH AVTOMOBILOV.

PREVZEM IZRABLJENIH AVTOMOBILOV, MOŽNOST ODVOZA VAŠEGA AVTOMOBILA.

Ne veste kam z vašim starim, odsluženim avtomobilom? Poskrbite za to, da vaš avto ne bo obremenjeval okolja. Smo eno redkih podjetij z registrirano dejavnostjo in veljavnimi dovoljenji za opravljanje dejavnosti avtoodpada ter prevzema izrabljenih motornih vozil – avtomobilov. Poskrbimo za to, da bo vaš avto ustrezno odstranjen iz okolja.

Kontakt

Gaji 42A, Celje

T 03 426 08 86
M 051 643 781, ODKUP 031 677 707

avtoodpad@avto-skorjanec.si

Delovni časi

AVTOODPAD:
Pon – pet: 10:00 – 16:00
Sob: po dogovoru

© Copyright - Avtohiša Škorjanec d.o.o. 2020 - Izvedba: PLIOR INFOTECH

Spletna stran uporablja piškotke. Več o tem

O piškotkih:

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki? Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.


Zakaj so piškotki potrebni? Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.


Onemogočenje piškotkov Zavezujemo se, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Se strinjam